Over mij en mijn blog

 

IMG_2554Heeey! Ik ben Amélie, 14 jaar op deze aardbol en eigenares van deze blog! Mijn stukje internet ben ik in januari 2017 begonnen en sindsdien is het een echte hobby voor me geworden!
Buiten bloggen hou ik natuurlijk nog van andere leuke dingen. Zo ga ik elke zondag naar de Chiro (een jeugdbeweging), twee keer per week kan je me vinden in mijn dwarsfluitles. Ik heb ook een grote liefde voor Starbucks, wraps, schrijven en shoppen!

Ik heb vroeger al een stuk of 4 blog’s gemaakt maar ik heb er geen een meer dan een maand vol kunnen houden.
Maar door mijn passie voor het schrijfwerk, mode, lifestyle en al die tralala die je hier boven al hebt kunnen lezen, wou ik me nog een vijfde kans geven om een toffe nieuwe hobby te ontwikkelen: bloggen!
Dat is ondertussen gebeurd en ja hoor, ik heb er zeker een nieuwe hobby bij! Elke week zoek ik naar toffe artikels, maak ik foto’s, zit ik uren achter mijn computer om het beste neer te kunnen leggen voor mijn blog. Ook ga ik in het Frans naar het school maar spreek ik Nederlands thuis. Daarom is schrijven in het Nederlands vrij moeilijk voor me. Deze blog helpt me dan ook mijn Nederlandse taalkunde te ontwikkelen en ik vind het fijn dat ik toch al beter kan schrijven dan tervoren!

Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag, vind je hier een artikel. De categorieën zijn divers: fashion, haar, make up, een lekker receptje dat ik graag zou willen delen, een beetje lifestyle,…

Er zijn nog zo veel dingen dat ik zou willen zeggen bijvoorbeeld over mijn passie voor lijstjes en mijn liefde voor mijn hond, maar ik moet hier echt wel afsluiten of anders schrijf ik hier nog de Bijbel… Je kan mijn blog bekijken om meer over mij te weten te komen.

Ik wens je heel veel plezier op Stayoriginal. be! Tot kijks!

amelie                                                                                                                                  

6 thoughts on “Over mij en mijn blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *